Over PC Services

PC Services is opgericht in 2003 in Turnhout als bijberoep van Bart Van Otten. In die periode was er nog veel sprake van pc’s die op maat gemaakt werden, en daar richten we ons toen ook op.

Ondertussen is de markt wel veranderd en zijn we uiteraard mee geëvolueerd. Zelf verkopen we geen computers en randapparatuur meer, maar hiervoor hebben we wel partners. Dus ondanks dat we zelf geen verkoop doen, kunnen we u hier toch mee verder helpen.

We richten ons dus vooral op ondersteuning aan huis. De meesten werken overdag en blijven niet graag thuis van hun werk om een technieker te laten komen. Daar komt PC Services mee tussen. We werken enkel op afspraak, maar vooral ook ’s avonds en in het weekend, de periodes dat u vrij bent en dus geen verlof moet opnemen. Omdat we aan huis komen, kunnen we het probleem ook in de juiste context zien.

In 2018 zijn we  verhuisd van Turnhout naar Ravels. Onze klanten kunnen zich in principe overal bevinden, maar we richten ons voornamelijk op de ruime regio rond Turnhout en Ravels.

Sinds mei 2024 kan u ons vinden in Merksplas. Het werkgebied wordt hierbij niet aangepast.